Hoppa till huvudinnehållet

Nordnets aktielåneprogram dubblar föregående kvartals avkastning.

Under Q1 2019 fick våra kapitalförsäkringskunder drygt 3,3 miljoner kronor att dela på genom vårt prisbelönta aktielåneprogram. Ett kvartal senare har avkastningen fördubblats till hela 6535560 kronor. Vem vet vad nästa kvartals utbetalning landar på? Det enda du behöver göra för att vara med och dela på kakan är att spara i kapitalförsäkring hos oss.

Aktielåneprogrammet innebär helt enkelt att du har möjlighet att få en extra avkastning på de aktier du väljer att investera i. Det beror på att aktierna lånas ut till andra, som i sin tur betalar en ränta. Räntan delas lika mellan dig som kund och Nordnet. Den senaste utbetalningen, som sker dag, uppgår till drygt 6,5 miljoner kronor.

Vill du veta hur mycket pengar just du får? Logga in på nordnet.se och klicka in dig på din kapitalförsäkring. Där ser du nu hur mycket du fått från den senaste utbetalningen. Du som har laddat ner vår app, får också en pushnotis när utbetalning sker.

De aktier som gett störst utbetalning under kvartal två 2019 är:
Intrum
Fingerprint Cards ser. B
PowerCell Sweden
Storytel ser. B
BioArctic ser. B
Oasmia Pharmaceutical
BIMobject
Clas Ohlson ser. B
Sensys Gatso Group
Immunovia

Utsedd till Årets Sparinnovation

Aktielåneprogrammet lanserades under hösten 2018 och blev en omedelbar succé. Så sent som i december tilldelades det Årets Sparinnovation av tidningen Privata Affärer.

Du kan läsa mer om aktielåneprogrammet här och utmärkelsen här.

/Martin Ringberg, Sverigechef på Nordnet

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet som du hittar i orderläggningsfönstret samt på fondens produktsida på nordnet.se

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer