Hoppa till huvudinnehållet

Nordnet vinner pris för ”Årets sparinnovation”

Nordnet har av tidningen Privata Affärer tilldelats utmärkelsen ”Årets sparinnovation” för det aktielåneprogram vi presenterade i oktober.

Tidningen Privata Affärer, Nordens största privatekonomiska magasin, genomför varje år en kartläggning av alla svenska banker och delar ut ett antal utmärkelser. Kartläggningen genomförs i år för 28:e gången. I årets undersökning tilldelas Nordnet pris för ”Årets sparinnovation”. Bakgrunden till utmärkelsen är det aktielåneprogram som Nordnet presenterade i oktober.

Vi är otroligt stolta över det här priset. Privata Affärers utmärkelser är de finaste man kan få i den svenska bankvärlden, och just ”Årets Sparinnovation” är ett kvitto på det vi kämpar för varje dag – att genom nytänkande och en vilja att förändra traditionella strukturer förbättra de svenska spararnas möjlighet att få bra avkastning på sina investeringar.

Aktielåneprogrammet innebär i korthet att vi skapar en tredje typ av avkastning på aktiesparande, i tillägg till värdeökning och utdelning. Detta sker genom att aktierna lånas ut mot en ersättning som delas mellan dig som kund och Nordnet. Vi är först i Sverige med att på ett transparent sätt erbjuda ett program av den här typen, där spararna får del av en ersättning som annars varit förbehållen de stora institutionerna. Det tror jag är en av de faktorer som Privata Affärer har tagit fasta på när de delat ut sitt pris.

Att få pris är alltid roligt, men ännu viktigare för mig är att aktielåneprogrammet har fått ett så bra mottagande av er kunder. Stort tack till alla er som har engagerat er och kommit med positiva kommentarer eller velat veta mer om hur programmet fungerar.

Om du vill veta mer om hur aktielåneprogrammet fungerar eller om utmärkelsen från Privata Affärer har vi samlat all information på den här sidan.

Bästa sparhälsningar / Martin

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet som du hittar i orderläggningsfönstret samt på fondens produktsida på nordnet.se

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer