Hoppa till huvudinnehållet

Med Sveriges billigaste bolån i portföljen: ”Nordnet utklassar traditionella banker”

Nordnets Sverigechef Eva Trouin har fått en pratstund med Stefan – en av bankens Private Banking-kunder. Det finns nästan inget roligare än att träffa de som väljer att handla med och hos oss, brukar Eva säga.

Hej Stefan! Du har ju varit kund hos oss ett bra tag. Hur kommer det sig att du valde Nordnets Private Banking-erbjudande en gång i tiden?

Mig passar er modell – där jag själv har makten över mina pengar – mycket bra. Jag är en medveten investerare som söker ett brett utbud av produkter och tjänster. Det har jag hittat hos Nordnet. Samtidigt behöver jag självklart hjälp ibland och hos er får jag alltid bra service snabbt. Nordnet utklassar de traditionella bankerna när det gäller teknik, utbud och avgifter.

Vårt Private Banking-erbjudande består ju bland annat av bättre priser på courtage och lån, samt aktietips via den nya analystjänsten Börsplus. Vilka delar har du nytta av?

Jag använder i stort sett alla delar mer eller mindre. Till exempel tog jag ert bolån för ett knappt år sedan. Generellt tycker jag att ni har bra system för handel och kunnig personal som till fullo förstår mina individuella behov. Den kombinationen har jag inte hittat någon annanstans.

Vad kul att du har utnyttjat vårt bolåneerbjudande. Varför valde du att lägga lånet här?

Det är ett riktigt bra bolåneerbjudande, som gjort för mig som inte behöver så hög belåning. Jag trivs bäst med en balanserad belåningsgrad där jag känner att jag kan utnyttja en del av kapitalet för att investera.

Har du något spartips som du vill dela med dig av?

Det har jag faktiskt. Själv investerar jag bara i bolag som jag själv förstår och kan utvärdera potentialen i. Det råder jag också andra att göra.

Tack för att du ville dela med dig av både det ena och det andra. Lycka till dina fortsatta investeringar!

Tack själv Eva!

 

Intresserad?

>>Läs mer om Nordnet Private Banking här

>>Läs mer om Sveriges billigaste bolån för Private Banking här*

 

*Bolåneräntan 0,79% avser effektiv ränta efter högsta möjliga ränterabatt (2016-04-18). För högsta rabatt krävs en belåningsgrad på max 50% och minst 5 mkr i tillgångar hos Nordnet. Effektiv ränta utan rabatt för ett bolån på 1 mkr med en bindningstid på 3 mån och en löptid på 30 år är 1,79%. Bolånet kräver en kostnadsfri aktie- och fonddepå hos Nordnet.

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar. Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet som du hittar i orderläggningsfönstret samt på fondens produktsida på nordnet.se.

Vi vill bara påminna om att börsen ger och tar. Även om sparande i aktier och fonder gett historiskt god avkastning över tid finns inga garantier för framtida avkastning.

Det finns risk att du inte får tillbaka de pengar du investerat.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

Subscribe
Notifiera mig om
guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer