Nordnet stödjer Traders Club

Nordnet är mäklarpartner i communityt Traders Club som drivs av bland annat tradern Erik “Ekka” Lundin tillsammans med Börsvärlden. Traders Club är ett initiativ för att samla traders och dela kunskap och lärdom sinsemellan. Aktiehandel har varit vår ledstjärna sedan Nordnet grundades för över 20år sedan och deltagare i communityt kommer att få ett specialerbjudande på Nordnet som passar för mer aktiv aktiehandel.

Ansökan till communityn

Traders Club är gratis med ett syfte att erbjuda en utbildningsplattform som skapar bättre förutsättningar att utvecklas och förbättras inom sin trading.

Registrering och ansökan är öppen för alla, men communityn drivs exklusiv och slutet till en utvald grupp av individer har en passande bakgrund samt de rätta egenskaperna och attributen för att själva utvecklas och bidra till communityt.

Ansökningsperioder sker löpande i omgångar för att fylla på med fler medlemmar i lämplig takt för att bibehålla ett konstruktivt och utvecklande forumklimat.

Är du nyfiken på detta och skulle vilja veta mer så läs här.

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer.
Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer