Hoppa till huvudinnehållet

Nordnet skeppar matlådor till KI Huddinge

Med start idag skickar vi på Nordnet den här veckan 500 matlådor från restauranger i Stockholm till personalen på intensivvårdsavdelningen på KI Huddinge.

Vi är inte det första företag som genomför ett initiativ av den här typen, och jag hoppas att vi blir långt ifrån det sista. Restaurang och vård är två sektorer som båda går på knäna just nu. Den grundläggande orsaken är förstås densamma, spridningen av coronaviruset, men situationen yttrar sig på helt olika sätt. Jag har många vänner i restaurangbranschen som berättar om tomma lokaler, permitterad personal och att stora delar av deras omsättning har försvunnit över en natt. Min syster jobbar som sjuksköterska på en intensivvårdsavdelning där situationen är den motsatta – många patienter, oerhört pressade arbetsdagar och knappa resurser.

Vi på Nordnet vill försöka ge ett litet bidrag till att förbättra situationen i stort. Jag hoppas att initiativ av den här typen leder till att sjukhuspersonalen får en något bättre vardag och att restaurangbranschen kan övervintra under coronakrisen och förhoppningsvis komma ut på andra sidan. Det är min förhoppning att fler företag som liksom vi inte har drabbats lika hårt av coronasituationen följer efter.

Bästa hälsningar
Tom Dinkelspiel, styrelseordförande Nordnet

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet som du hittar i orderläggningsfönstret samt på fondens produktsida på nordnet.se

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
1 Kommentar
Äldst
Nyast Mest gillade
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer
Anonym
Anonym
2020-04-09 16:48

Bra där👍