Hoppa till huvudinnehållet

Nordnet Pension ökar kraftigt inom kapitalförsäkring

Färsk statistik från Svensk Försäkring bekräftar att Nordnet Pension ökade premieinkomsterna rejält under förra kvartalet. Nya premier uppgår till 7,3 mdr, jämfört med 1,8 mdr under samma period förra året. Ökningen avser framförallt kapitalförsäkring för privatpersoner och företag, där företag står för det största lyftet.

Fokus på entreprenörer och Private Banking ger effekt

Den tydliga ökningen är glädjande men inte överraskande. Vi har satsat mycket på att förbättra vårt erbjudande för entreprenörer och Private Banking-kunder. Nu börjar vi se effekten av det arbetet.

Konkret innebär det att vi paketerat företagserbjudandet – med finansiella lösningar som hjälper företaget från uppstart till en eventuell försäljning. Ett vanligt missförstånd är att vi enbart erbjuder digitala lösningar. Det stämmer inte alls, för företagare och inom Private Banking har vi ett stort antal medarbetare som dessutom finns tillgängliga på flera platser i landet.

Många kunder uppskattar kombinationen av det enkla digitala och den höga servicenivån.

Mer att göra på privatsidan

Kapitalförsäkringen är populär på privatsidan också, även om vi inte kan se lika dramatiska lyft som för företag och inom Private Banking.

För många av våra privatsparare borde kapitalförsäkringen vara det naturliga valet, den erbjuder ju en flexibilitet som inga andra sparformer kan mäta sig med. Förmånstagarförordnande och möjligheten att styra pengar som man vill utan testamente, månatliga utbetalningar till pensionen och ett av marknadens bredaste placeringserbjudanden. Kapitalförsäkringen är unik på många sätt.

/Fredrik Ekblom, VD Nordnet Pension

Premieinkomst Nordnet Pension

Kvartal Premieinkomst
Q1 2018 2,4 mdr
Q2 2018 7,3 mdr
Q1 2017 2,6 mdr
Q2 2017 1,8 mdr

Fullständig statistik från Svensk Försäkring

Nordnets erbjudande för Private Banking

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet som du hittar i orderläggningsfönstret samt på fondens produktsida på nordnet.se

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer