Nordnet medverkar på Startup Day 23 april

Som jag tidigare skrivit om i Nordnetbloggen har vi startat ett initiativ vid namn Nordnet Ventures där vi aktivt söker upp nystartade bolag som kan skapa värde för våra kunder i de fyra nordiska länderna.

Nu på lördag är vi med på Startup Day i Stockholm som sponsor med syftet att lära oss mer av startup-scenen och berätta vad vi kan erbjuda entreprenörer som har en spännande idé inom vår kärnverksamhet, sparande och lån.

Programmet under dagen är digert och bland annat kommer vår CTO (IT-chef) Tuva Palm moderera en diskussion om framtiden för fintech med affärsängeln Dušan Stojanović, storbankschefen Erik Zingmark, entreprenören Ken Villum Klausen samt beteendevetaren Elin Helander. Dessutom kommer Fabian Grapengiesser och Jan Dinkelspiel vara på plats och berätta historien om Shareville och den makalösa utveckling vi sett senaste två åren. Läs hela Nordnets program på Startup Day här.

Vi kan som sponsor erbjuda ett antal biljetter till Startup Day med rabatt på 50 %. Anmäl dig här och uppge koden nordnet2016.

Om du vill tipsa oss, eller ställa frågor om Nordnet Ventures når du oss enklast på nnventures@nordnet.se.

Fortsätt gärna att dela med er av synpunkter här på Nordnetbloggen och på Twitter @CEONordnet

/ Håkan

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer.
Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer