Hoppa till huvudinnehållet

Nordnet i topp när kunderna får säga sitt

Nordnet Pension får högt betyg av privat- så väl som företagskunder. Det stod klart när Svenskt Kvalitetsindex (SKI) publicerade årets resultat för försäkringsbranschen.

I årets kartläggning fick kunderna möjlighet att tycka till i kategorierna image, förväntningar, produktkvalitet, service och prisvärdhet. Helhetsbetyget från privatkunderna talar sitt tydliga språk: Gruppen övriga aktörer (där Nordnet ingår) är bäst – dessutom en bra bit före storbankerna.

Kundnöjdheten – vår främsta drivkraft

Dagens pensionssparare är medvetna om sina rättigheter och möjligheter på ett helt annat sätt än tidigare. Våra sparandelösningar är enkla, digitala och framförallt transparanta när det kommer till prissättning. Där tror jag att vi har en fördel jämfört med många andra. Att kunderna tycker bra om oss är naturligtvis det allra bästa kvittot på att vi är på rätt väg.

Svenskt Kvalitetsindex mäter årligen kundnöjdheten inom flera branscher. De kraftiga ökningarna för gruppen övriga aktörer, där Nordnet ingår, gör att betyget för försäkringsbranschen som helhet ökar rejält jämfört med tidigare år.

Topp tre privatkunder:

  1. Övriga aktörer (där Nordnet ingår) 77,7
  2. Länsförsäkringar 72,3
  3. Swedbank 69,2

Topp tre företagskunder:

  1. Skandia 71,1
  2. Länsförsäkringar 70,8
  3. Övriga aktörer (där Nordnet ingår) 70,2

/Fredrik Ekblom, vd Nordnet Pension

Kolla om du kan flytta din pension till Nordnet (gratis pensionssammanställning)

Nordnets tjänstepension

SKI försäkring

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet som du hittar i orderläggningsfönstret samt på fondens produktsida på nordnet.se

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer