Hoppa till huvudinnehållet

Nordnet börjar med digitala utskick via Kivra

Vi på Nordnet har ett stort fokus på digitala upplevelser och strävar alltid efter att erbjuda innovativa tjänster och produkter som ligger långt fram inom digital utveckling. Därför är jag väldigt glad över att vi för den svenska marknaden nu tecknat avtal med Kivra som erbjuder utskick av digital post. De är ett välrespekterat bolag och den ledande aktören för utskick av digital post i Sverige.

Detta samarbete ligger helt i linje med vårt hållbarhetsarbete och rimmar väl med vilken typ av företag vi är och vill vara. Digitala utskick är mer miljövänliga och kostnadseffektiva vilket gör att det är ett lätt val för oss att gå in i detta samarbete.

Kivra har digitala kunder och det har även vi. I vår kundbas är det dubbelt så många som valt Kivra jämfört med befolkningen i stort. Det gör att vi tror att våra kunder kommer uppskatta tjänsten och se det som en bra förbättring i vår kommunikation. Första utskicket med Kivra sker efter nyår där exempel på utskick som kommer ske digitalt är de årsbesked som distribueras i början av året.

Vi tittar för närvarande på liknande lösningar i de övriga nordiska länderna. Dock är det så att gällande digitala utskick skiljer sig de nordiska länderna åt. Därför börjar vi med utskick av digital post på den svenska marknaden för att i ett senare skede ta det vidare till de andra länderna.

Hoppas att detta är en förändring som du gillar och förstår. Följ mig gärna på Twitter där jag delar med mig av min vardag som vd för den största nätbanken i Norden

/ Håkan

Vi vill bara påminna om att börsen ger och tar. Även om sparande i aktier och fonder gett historiskt god avkastning över tid finns inga garantier för framtida avkastning.

Det finns risk att du inte får tillbaka de pengar du investerat.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer