#Sparpodden – Möt Joel Dahlberg

#sparpodden293 – Vi har med oss författaren och journalisten Joel Dahlberg. Joel har vänt upp och ner på mycket i finansvärlden, allt ifrån Allra-skandalen, Falsk aktivförvaltning hos Robur och mycket mer. Lyssna in för att höra hur Joel jobbar och vad han kollar på härnäst.

Joel Dalhberg

Joel är idag verksam på SvD som ekonomireporter. Han har skrivit tre böcker om finansmarknaden. Första kom strax efter finanskrisen och heter Bankbluffen. Den andra, Pensionsbluffen, handlar om hur du blir blåst på pensionen och hur du vad du kan göra åt detta. Den tredje heter Sammansvärjningen och handlar om stora fondbolagens intäkter.

Vi får höra mer om hur han arbetar som grävande journalist och hur processen ser ut. Varför han är så arg på finansmarknaden och vad han tittar på framöver att granskar.

Påverka #sparpodden!

Vad vill DU veta mer om? Ställ fråga på Twitter under hashtagen #sparpodden, eller i sharevillegruppen #sparpodden

Hjälp oss växa podden genom att sprida i sociala medier!

/Alexander Gustafsson

Alexander Gustafsson
Alexander Gustafsson
Investeringscoach på Nordnet

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer.
Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
1 Kommentar
Äldst
Nyast Mest gillade
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer
Anonym
Anonym
2019-06-19 23:45

Jag vet inte om avsnittet jag laddade ner var trasigt men den tekniska kvaliteten på avsnittet var låg. Nivåerna på de tre personerna var väldigt olika, störst problem var det med gästens prat som ibland förvandlades till tyst mummel.