Medicinteknik och E-sport till börsen

Läs vad Börsplus tycker om Mentice, Slitevind, Astralis Group, NGS Group, Lindab, Synact Pharma, Karnov, Optomed, K-Fastigheter och Rootfruit. För att kunna läsa alla analyser krävs en prenumeration på Börsplus. Signa upp dig här och få från 15 % rabatt på tjänsten.

Mentice

KOMMENTAR: Medicinteknikbolaget Mentice föll rejält efter att ha presenterat en delårsrapport som sår tvivel kring tillväxten.

Slitevind

Bolaget ser ut att hittat en intressant nisch på vindkraftsmarknaden som just nu levererar riktigt bra lönsamhet. Framtiden kommer alltid bestämmas av det volatila elpriset.

Astralis Group

Oss veterligen världens första större notering av ett bolag med huvudsaklig strategi att äga tävlande lag inom e-sport. Är detta investeringsobjektet med stort I för den som tror på e-sportens tillväxt? Sista teckningsdag: 191129

NGS Group

Sjunkande intäkter och marginaler har varit temat i NGS det senaste året. Kommer vändningen så är uppsidan i aktien betydande.

Lindab

Ventilationsbolaget har gått riktigt starkt på börsen i år. Marginalmålet ser dessutom att vara inom räckhåll. Finns mer uppsida kvar?

Synact Pharma

Två nyemissioner ska ge resurser för att ta läkemedelskandidaten AP1189 genom fas II-studier och ett steg närmare ett läkemedel mot bland annat ledgångsreumatism. Vid framgång i fas II väntar försäljning av bolaget eller utlicensiering. Detta är något för en riskvillig placerare.

Karnov

KOMMENTAR: Aktien har gått okej sedan noteringen i april och får ett extra lyft av dagens rapport. Men billigt är det inte.

Optomed

Det finska bolaget tillverkar utrustning för ögondiagnostik och ska noteras i Helsingfors. Även svenska placerare inbjuds att teckna aktier. Kanske i hopp om att aktien ska få en liten släng av de höga multiplar som svensk medtech begåvas med? Sista teckningsdag: 191202

K-Fastigheter

Det blev succé direkt när aktien noterades. Uppgången på 40 procent är den största bland bolag noterade på Nasdaqs huvudlista på senare år.

Rootfruit

Chips- och snacksbolaget Rootfruit fortsätter att växa på en konkurrentutsatt marknad. Hur bra kan marginalerna bli och är aktien köpvärd?

Vill du läsa analyserna och mycket mer? Läs mer om Börsplus och rabatten du får med Nordnets erbjudande

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer.
Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer