Hoppa till huvudinnehållet

Med full fart mot 2017

Vi lägger snart ännu ett år till handlingarna. Ett händelserikt år på finansmarknaderna med både Brexit och ett amerikanskt presidentval där resultaten överraskade många bedömare. På Nordnet har vi sett att det har lett till extremt stor aktivitet bland våra kunder med mycket handel i samband med valen.

För Nordnet har det också varit ett mycket händelserikt år där vi sett en bra tillströmning av kunder och överlag ett stort intresse för vårt erbjudande i hela Norden. Vi har en hög tillväxttakt och i februari passerade vi 500 000 kunder. Under våren lanserade vi även gratis aktiehandel på Stockholmsbörsen för kunder med ett depåvärde upp till 80 000 kronor. Vi gav oss in på ny mark då vi lanserade bolån för Private Banking-kunder till en mycket fördelaktig ränta från 0,79%.

I augusti fyllde Nordnet 20 år. Vi har utvecklats från en svensk nätmäklare till en nordisk bank med ett brett erbjudande inom sparande, pension och lån. Från start har vi stått för att demokratisera aktiehandeln och ge vanliga människor tillgång till börsen på samma villkor som proffsen. Under de senaste åren har vi lanserat en mängd finansiella innovationer till de nordiska spararna, exempelvis våra superfonder i varje nordiskt land. Indexfonder som är gratis och ger en bred exponering till de nordiska marknaderna. Vårt sociala investeringsnätverk Shareville växer snabbt då fler och fler kunder upptäcker storheten med ett så transparent hjälpmedel. På Shareville finns kunniga diskussioner, närhet till marknaden och framför allt ett öppet redovisande av vilka transaktioner medlemmarna i nätverket gör, med sina egna pengar. Det skapar en trovärdighet som är unik.

Just nu lägger vi stor kraft på IT- och produktutveckling och vi kommer presentera flera spännande nyheter 2017. Vi har nyligen släppt de första delarna av vår nya sajt som vi just nu testar på ett litet antal användare. Jag ser fram emot att kunna visa upp den nya sajten till fler kunder under första delen av nästa år!

Jag finns på twitter om du har frågor eller synpunkter på vår verksamhet som du vill dela med dig av @CEONordnet.

God jul och ett riktigt gott nytt år!

/ Håkan

Vi vill bara påminna om att börsen ger och tar. Även om sparande i aktier och fonder gett historiskt god avkastning över tid finns inga garantier för framtida avkastning.

Det finns risk att du inte får tillbaka de pengar du investerat.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
1 Kommentar
Äldst
Nyast Mest gillade
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer
Anonym
Anonym
2016-12-21 15:12

Ser fram emot en ny app också. Det är fler och fler som surfar mobilt och det är nästan viktigare att jobba med den än att jobba med den traditionella siten om ni frågar mig.

Jag har under året lämnat Nordnet med allt utan en liten depå men kanske återkommer jag under 2017.

http://aktiepappa.blogspot.com/