Hoppa till huvudinnehållet
Den webbläsare du använder stöds inte längre. Klicka här för att se vilka rekommenderade webbläsare som stöds.

Många nyheter på Nordnets plattformar (och fler kommer…)

När det närmar sig juletider brukar jag alltid tänka på året som gått, vad vi uträttat och vad vi kan bli bättre på. Nu har jag bara varit på Nordnet i drygt två och en halv månad, men det känns ändå som väldigt mycket har hänt. Jag har verkligen slagits av hur högt tempot är. Hur engagerade våra medarbetare är i att alltid leverera mer och bättre till dig som kund. Och därmed, hur snabbt det faktiskt kan gå från feedback till koncept och färdig leverans.

Shareville-kommentarer och ny sökfunktion

Sedan jag skrev mitt senaste inlägg har vi släppt två efterlängtade sidor på nya Nordnet.se. För det första; instrumentsidan som naturligtvis är en av våra mest besökta sidor har fått nya features. Bland annat plockar vi numera in kommentarer från vår sociala investeringstjänst Shareville. Det ska ge dig ytterligare en dimension av en akties utveckling och framtid.

För det andra har många av er kunder hört av sig om sökfunktionen och att man bara får tre resultat per tillgångsslag: Det är åtgärdat i och med vår nya sökfunktion som faktiskt lanserades i fredags. Den nya sökfunktionen tar oss ett steg närmare det vi slutligen vill lansera och knyter dessutom ihop det nya menysystemet jag skrev om sist. Det börjar vi faktiskt utveckla den här veckan och vi får se hur långt vi hinner innan Kalle Anka dyker upp i TV-rutorna.

Vi anställda håller också på att testa överföringar mellan egna konton och om allt ser bra ut släpps den funktionen snart. Det går fort nu!

Ny version av appen

Som ni säkert redan märkt släppte vi en större uppdatering av vår app (både för Android och iOS) förra veckan. Vi är väldigt stolta över den nya versionen. Förutom ett mer läsbart och större typsnitt har vi rullat ut nya, klarare färger som verkligen ”poppar” i appen och gör att grafer och plus/minus blir enklare att se. Men vi nöjer oss inte med färg och form – vi uppdaterade även orderläggningen där man dels kan se senaste avslut, dels lägga framtida ordrar. Något vi vet efterfrågas av er kunder.

Vi passade även på att fixa några buggar och hoppas bland annat att inloggningen går smidigare nu. Hör av er annars!

Inför det nya året jobbar vi vidare med strömmande priser och en marknadsöversikt där vi kommer att presentera topplistor för index, råvaror, räntor och valutor för varje nordisk marknad.

Nu när ett år lider mot sitt slut och ett nytt börjar kan det vara läge att se över sitt sparande och jag hoppas all denna nya funktionalitet hjälper dig göra det. Tack för att du läste. God Jul och Gott Nytt År!

Vi vill bara påminna om att börsen ger och tar. Även om sparande i aktier och fonder gett historiskt god avkastning över tid finns inga garantier för framtida avkastning.

Det finns risk att du inte får tillbaka de pengar du investerat.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
4 Kommentarer
Äldst
Nyast Mest gillade
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer
Anonym
Anonym
2018-12-18 10:26

Färger som verkligen ”poppar” i appen upplever iaf jag som störande snarare än tydliga. Kan ni inte göra det till ett val istället, om man vill ha högkontrast läge?

Anonym
Anonym
Svara till  Anonym
2018-12-18 12:11

Tack för din input. Det har varit en avvägning mellan bättre kontrast – många tyckte den gamla appen var som att titta genom ett dis – och att det färgerna förstås inte är störande. Tar med mig frågan men tror inte vi kommer kunna göra det valbart i närtid.

Anonym
Anonym
Svara till  Anonym
2018-12-18 18:13

Färgerna i nya appen är verkligen helt ofattbart gräsliga. Jag är ledsen men bara ärlig.

Anonym
Anonym
Svara till  Anonym
2018-12-19 09:38

Tråkigt att du tycker det. Är det någon särskild färg eller kombination av färger som du inte tycker om så kan jag ta med mig det till våra designers?