Hoppa till huvudinnehållet

Makroutblick för 2019 i första Private Banking Live

Under oktober genomförde vi första Private Banking Live – ett sätt att komma närmare er kunder. Tillsammans med experter ger vi vår syn på nuläget och framtiden, samtidigt som vi svarar på era frågor. 

Se hela livesändningen här:

Här har du inbjudan till nästa Private Banking Live som vi genomför 12e december.

Möt Private Bankings chef Sara Silver Örman

Inledningsvis får du träffa Sara som är Private Banking-chef. Några av er har kanske snappat upp intervju som vi gjort med Sara här på bloggen. Nu har hon snart gjort ett halvår på Nordnet och jag ville ta reda på vad man har att förvänta sig som Private Banking-kund på Nordnet. Givetvis vill jag också veta hur hon själv investerar.

Globala ekonomin har utmaningar 2019

Som huvudgäst för sändningen hade jag med Roger Josefsson, Chefsekonom Macrobonds, som ger oss en utblick på året 2019. Nu har vi mindre än två månader kvar av innevarande år och efter oktobers kursras är det många som frågar och funderar om framtiden. Därför var det lägligt att Roger kunde medverka och dela några övergripande trender som är väl värda att fundera över.

Vi hinner diskutera både boprisfall, stagflation, varför exporten inte hjälper svensk ekonomi och den längsta konjunkturuppgången i modern historia.

Mest handlade aktierna och era frågor

Avslutningsvis hade jag med mig Johan Brink Adlitzer från Private Banking-teamet, som går igenom vilka aktier som handlats mest under månaden och jag besvarar ett gäng av de frågor som vi fått in under sändningen.

Mest köpta Mest sålda
Volvo B MTG B
Swedbank Hennes & Mauritz B
Investor B Mycronic
SAAB Swedish Orphan Biovitrum
Danske Bank Capio

Vad vill du se framöver? Dela gärna dina önskemål om innehåll i kommentarsfältet nedan eller hör av dig till Private Banking-teamet så ska vi försöka få med det under nästa program som blir i december. 

Här har du inbjudan till nästa Private Banking Live som vi genomför 12e december.

/Alexander Gustafsson

Vi vill bara påminna om att börsen ger och tar. Även om sparande i aktier och fonder gett historiskt god avkastning över tid finns inga garantier för framtida avkastning.

Det finns risk att du inte får tillbaka de pengar du investerat.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

Subscribe
Notifiera mig om
guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer