Hoppa till huvudinnehållet

Lärdomar från en trader

Erik “Ekka” Lundin har de senaste åren på heltid engagerat sig i aktiv handel på börsen. Jag är nyfiken på vad han lärt sig och om de misstag som man oundvikligen kommer göra kan vändas till något positivt.

Vad har Ekka Lundin lärt sig under sin tid som trader?

Lärdomar kan man aldrig få för många av. En del av resan till att bli framgångsrik på sin aktiva börshandel är att gå på nitar och smällar. Lyssna på klippet ovan för att höra mer om vad Ekka själv har lärt sig längs med resan som trader.

/Alexander Gustafsson

Alexander Gustafsson
Investeringscoach på Nordnet

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet som du hittar i orderläggningsfönstret samt på fondens produktsida på nordnet.se

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer