Hoppa till huvudinnehållet

Lär dig avläsa orderboken – Med Ekka Lundin

Jag möter upp med tradern Ekka Lundin för att kolla närmare på orderboken och hur han jobbar med den i sin handel. Hur man kan avläsa flöden och vilka signaler man kan upptäcka. Kolla in klippet ovan för att lära dig mer.

Orderboken

Ekka handlar dagligen med aktier och att studera orderboken blir en naturlig del av arbetet. I orderboken möts köparna och säljarna för att göra affärer. Här kan man utläsa mycket signaler inför vart priset ska röra sig härnäst. Finns det ett starkt tryck från köparna som kan driva upp priset? Eller är det en stor säljorder som aldrig tycks kunna mättas? Vad som händer med prisutvecklingen och hur man aktivit kan jobba med detta är saker som vi kollar närmare på i klippet ovan.

Andra klipp med Ekka

Bygg din handelsyta i Infront

Livet som Daytrader

Handel med Terminer

Skydda portföljen med börshandlade produkter

Hur fungerar kredit och värdepapperslån

Finns det andra saker du skulle vilja att jag och Ekka kollar närmare på i framtida klipp? Dela gärna en kommentar nedan så ska vi försöka få till det. 

/Alexander Gustafsson

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet som du hittar i orderläggningsfönstret samt på fondens produktsida på nordnet.se

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer