Hoppa till huvudinnehållet

Läkemedel, fastigheter, industri och en ny notering

Läs vad Börsplus tycker om Veteranpoolen, Cavotec, Sectra, Saltängen, Recipharm, Ridercam, CTT Systems samt Swedish Match. För att kunna läsa alla analyser krävs en prenumeration på Börsplus, se erbjudandet via Nordnet längst ner.

Veteranpoolen

Veteranpoolen fortsätter växa kraftigt med god lönsamhet och bolaget dubblerar dessutom utdelningen. Vi tycker inte framgångarna syns i kursen och aktien bör ha mer att ge.

Cavotec

Industriföretaget Cavotec har haft en tuff resa på börsen senaste året och är nu tillbaka kring noteringskursen från 2011. Det är inte svårt att se potential i aktien men är det kanske en värdefälla?

Sectra

Medicinteknik- och IT-säkerhetsbolaget Sectra går som en klocka. Tillväxtmöjligheterna är goda samtidigt som värderingen är hög. Vi har synat rapporten. Finns det fortsatt uppsida i aktien?

Saltängen

Enfastighetsbolaget blir det första att missa en utdelning då stora utgifter för upprustning av fastigheten tynger kassaflödet. Än så länge kan man dock sälja aktien utan större förlust och vi skulle luta åt att göra det.

Recipharm

Läkemedelstillverkaren Recipharm har expanderat kraftigt sedan noteringen. Hur värdeskapande tillväxten egentligen är återstår att se. Förväntningarna är höga.

Ridercam

Noteringsaktuella Ridercam har utvecklat ett system för videoinspelning när man åker berg- och dalbana på nöjesparker. Bolaget har en rad avtal på plats. Vi ser flera frågetecken kring bolaget.

CTT Systems

CTT Systems levererar system för kontroll av luftfuktighet i flygplan och har haft en flygande utveckling. Men i höstas förändrades ett avtal med Boeing. Har den tillfälliga turbulensen skapat ett köpläge i aktien?

Swedish Match

Det är upplagt för amerikansk succé med Swedish Match tobaksfria snusprodukt ZYN där bolaget utökar produktionskapaciteten kraftigt. Men räcker det för att köpa aktien?

Vill du läsa analyserna och mycket mer? Läs mer om Börsplus och rabatten du får med Nordnets erbjudande.

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer.
Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer