Hoppa till huvudinnehållet

“Sparpodden 159 – Kronan och välgörenhet

 #Sparpodden 159, Efter en galet hektisk nyhetshöst har det lugnat ned sig lite. I veckans pod blir det en blandning av både högt o lågt. Vi pratar peer to peer lending vad skall man tänka på om man vill låna ut sina pengar till tex Lendify? , hur skall man positionera sig om man tror på en starkare krona framöver? Välgörenhet, hur skall man tänka där? Finns det någon välgörenhetsorganisation som hjälper till och uppmuntrar till företagande? och mycket mer.

Lyssnarfrågor                           

Massor med frågor i veckans pod! Lendify, kronan vs dollar mm

Sparpodden kan du lyssna på via Podcaster, Soundcloud och massor av andra podcast-appar till din telefon!

Vad vill du att vi pratar om i nästa avsnitt?

Sparpodden baseras på lyssnarnas frågor och önskemål. Vad vill du att vi pratar om i nästa avsnitt? Lämna gärna kommenterar här eller ställ frågor till oss på Twitter under hashtagen #sparpodden.

Hälsningar,

Jocke Bornold, Sparekonom på Nordnet, som du kan följa på Twitter här.

Joakim Bornold
Fd. Sparekonom Nordnet

Vi vill bara påminna om att börsen ger och tar. Även om sparande i aktier och fonder gett historiskt god avkastning över tid finns inga garantier för framtida avkastning.

Det finns risk att du inte får tillbaka de pengar du investerat.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

Subscribe
Notifiera mig om
guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer