Hoppa till huvudinnehållet

Kontraktstillverkare och IPO:er

Läs vad Affärsvärlden tycker om Västra Hamnen, Note, Byggpartner och AQ Group. Det bjuds också på nyheter kring Afv-portföljen, råduppföljning och ett nytt poddavsnitt. För att kunna läsa alla analyser krävs en prenumeration på Affärsvärlden.

Västra Hamnen – Till analysen

Corporate finance-firman Västra Hamnen ska noteras på First North. Är aktien värd att teckna? Sista teckningsdag: 29/4

Note – Till analysen

Kontraktstillverkaren Note uppvisar stark organisk tillväxt. Ledningen räknar med minst 30% tillväxt under 2022.

Byggpartner – Till analysen

Plötsligt duggar förvärven i Byggpartner tätt. Ledningen dubblerar storleken på bolaget genom två förvärv under april månad. Är det vettigt?

AQ Group – Till analysen

Industrikoncernens aktie faller på en rapport som visar fortsatt kraftig tillväxt men pressad lönsamhet som riskerar försämras ytterligare kommande kvartal.

Afv-portföljen – Till portföljtexten

Rapportsäsongen har börjat både bra och illa för portföljen.

Råduppföljning – Till sammanställningen

Samtliga av omgångens köpråd överavkastade index med god marginal. Några lyckade köpråd var Momentum Group, Investor och Paxman. Det var även rätt att undvika noteringen av Hemply Balance som halverats sedan IPO.

Vill du läsa analyserna och mycket mer? Klicka på länken för att teckna en prenumeration.

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet som du hittar i orderläggningsfönstret samt på fondens produktsida på nordnet.se

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer