Kom igång i höst!

Vi får in många förfrågningar från nya sparare hur man kort och gott ska: komma igång?!
Därför kör vi nu ett gäng kom igång tillfällen i centrala stockholm. Du som ny sparare är välkommen in för att lära dig grunderna. Vi tar en frukost för att pratar aktier, konton, fonder och dina spar-drömmar. Ta med dig vännen/kollegor/familjen så bjuder vi på kunskap, frukost och viktigast av allt – Sparglädje!

Anmäl dig här!

Kom igång

Vi på Nordnet vill ge dig bästa möjliga förutsättning för att lyckas med ett långsiktigt bra sparande. Samtidigt är vardagen hektisk och många pusselbitar så ska gå ihop. Jag vill inte att du ska känna att sparande är ytterligare ett måste, tvärtom! Sparande är en möjlighet, en gateway för att skapa fler äventyr eller för andra att skapa en starkare ekonomisk självkänsla.

Därför siktar vi på lite enklare frukost aktiviteter. Vi är färdiga innan arbetsdagen startar för dig och du kommer förhoppningsvis bubbla av sparglädje.
Kom själv eller ta med dig lite vänner.

Nästa frukost

Vi har ett gäng frukostar kvar under hösten, se till att säkra din plats innan de försvinner. Klicka på datumet som passar dig, eller om du har en vän som borde gå detta så dela gärna inbjudan.

Oktober 26, Mäster Samuelsgatan 9

November 8, Mäster Samuelsgatan 9

November 29, Mäster Samuelsgatan 9

December 7, Mäster Samuelsgatan 9

Har du inte möjlighet att närvara så har vi samlat massa matnyttig information på vår hemsida för dig.
Klicka här för att komma igång idag! 

Den klassiska spara 10% av lönen regeln är en sak vi kommer kolla närmare på. Bara en sån sak kan ta dig närmare dina ekonomiska mål. Detta och mycket mer kommer du få med dig i din verktygslåda.

Glöm nu inte dela detta inlägg med någon som du känner behöver komma igång med sparandet idag! Lägg gärna in en kommentar här nedan hur du har gjort för att komma igång med ditt sparande. 

/Alexander

Alexander Gustafsson
Alexander Gustafsson
Investeringscoach på Nordnet

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer.
Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer