Hoppa till huvudinnehållet

Investeringsguiden – Linnéa och Annas nya bok om investeringar

En ny bok om investeringar har nått dagens ljus. Den är skriven av Anna Svahn och Linnéa Schmidt och heter Investeringsguiden. 

Investeringsguiden

Det finns ett stort smörgåsbord av böcker på ämnet investeringar och sparande. Det är en tuff utmaning att hitta någon nytt och aktuellt som gör den läsvärd. Efter att ha läst Anna och Linnéas bok så tycker jag verkligen att den har en plats för den som ska komma igång med investeringar.

Boken är som namnet antyder en komplett guide för hur du ska investera. Det som skiljer boken från många andra är kompletteringen av andra tillgångar än aktier och fonder. Den bjuder på kunskap inom guld, olja och andra råvaror.

En annan sak jag uppskattade var strategidelen. Dels att de går igenom några av de världskända investerarnas sätt att tänka, men också bjöd på sina egna strategier. Som ny investerare är det en sak att få kunskapen serverad men vet du inte hur du ska använda den så faller det platt. Detta gav den praktiska push som behövs för att man ska känna självförtroendet att lyckas.

Kort och gott en bra bok som guidar dig till att komma igång med investeringarna.

Jag bjöd in Anna och Linnéa för att berätta med om varför de skrivit denna bok och vad man får som läsare. Kolla gärna in och tyck till vad du själv fick ut av boken och ifall det fanns någon du velat se mer av. 

/Alexander Gustafsson

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet som du hittar i orderläggningsfönstret samt på fondens produktsida på nordnet.se

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer