Hoppa till huvudinnehållet

Investeringar med koppling till Ryssland

Med anledning av situationen i Ukraina uppmanar vi våra kunder att iaktta mycket stor försiktighet när det gäller investeringar med exponering mot Ryssland. Detta avser exempelvis aktier, börshandlade fonder, obligationer och ”vanliga” fonder. Dessa värdepapper har i dagsläget generellt hög risk i form av hög volatilitet, men det finns också en risk att handel och avveckling i dessa värdepapper kommer att försvåras eller omöjliggöras inom den närmaste framtiden. Vänligen observera att Nordnet inte kan garantera att det är möjligt att genomföra affärer i dessa värdepapper i det fall det utfärdas internationella sanktioner eller införs restriktioner från börser, marknadsplatser eller andra finansiella institutioner.

Här finns mer information om hur specifika värdepapper påverkas.

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet som du hittar i orderläggningsfönstret samt på fondens produktsida på nordnet.se

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
4 Kommentarer
Äldst
Nyast Mest gillade
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer
Din mor
Din mor
2022-03-09 12:44

Dåligt av er Vf ska ni blanda

Björn Wikström
Björn Wikström
Svara till  Din mor
2022-03-11 14:06

Bra agerande!

Björn Wikström
Björn Wikström
Svara till  Björn Wikström
2022-03-11 14:08

Bra Nordnet, menade jag förstås

Goda fe
Goda fe
2022-04-20 17:11

Det går åt skogen.