Hoppa till huvudinnehållet

Inspirerande medverkan på Sthlm Tech Fest

Den här veckan hölls det största eventet inom tech i Norden, Sthlm Tech Fest. Vi tycker att det är oerhört viktigt för oss på Nordnet att vara närvarande i miljöer som denna. Ett antal av våra medarbetare var på plats för att inspireras kring digital utveckling och för att knyta kontakter inom startup-världen.

Grunden till att vi medverkade på Sthlm Tech Fest är vårt initiativ Nordnet Ventures, där vi aktivt söker upp nystartade bolag för att stärka vår innovationskraft och för att skapa ännu bättre tjänster och produkter till bankkunderna i Norden. Genom Nordnet Ventures vill vi få tillgång till nya perspektiv och ideér samtidigt som vi har mycket att erbjuda entreprenörerna i utbyte.  Förutom finansiella investeringar kan de få tillgång till vår nordiska plattform och insikter om våra drygt 500 000 bankkunders digitala beteendemönster och behov. Sthlm Tech Fest är ett utmärkt tillfälle att lära sig mer om det senaste inom teknisk utveckling och knyta kontakter med nystartade företag som har en digital inriktning.

Under Sthlm Tech fest var vår CTO (IT-chef) Tuva med i en panel för att diskutera framtiden för bankerna och de digitala möjligheter och utmaningar hela finansbranschen står inför. Där är vi på Nordnet bra rustade med en digital affärsmodell och ett ständigt driv att leverera nya digitala upplevelser till våra kunder.

En hel konferensdag ägnades åt att diskutera lösningarna för de globala mål som FN satt upp. Våra Citizenship-ambassadörer var på plats för att inspireras kring hur vi på Nordnet än mer kan bidra till samhället. Idag har vi exempelvis flertalet initiativ kring programmering och kodning där vi bidrar med finansiell stöttning men även engagerar våra medarbetare.

Överlag gav Sthlm Tech Fest oss på Nordnet många bra intryck och massor av inspiration till att fortsätta utvecklas och leverera inspirerande digitala upplevelser till de nordiska bankkunderna.

Om du vill tipsa oss, eller ställa frågor om våra investeringsplaner inom ramen för Nordnet Ventures når du oss på nnventures@nordnet.se och du kan också följa Nordnet Ventures på Twitter.Jag är alltid intresserad av att höra era synpunkter. Kontakta mig gärna på Twitter @CEONordnet

/Håkan

Vi vill bara påminna om att börsen ger och tar. Även om sparande i aktier och fonder gett historiskt god avkastning över tid finns inga garantier för framtida avkastning.

Det finns risk att du inte får tillbaka de pengar du investerat.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer