Hoppa till huvudinnehållet

Innovationer som revolutionerar bankbranschen

2018 började med att vi fick utmärkelsen Årets Bank och avslutades med det prestigefyllda priset Årets Sparinnovation. Det är naturligtvis kul att vi blir uppmärksammade. Men mest av allt är det roligt att gång på gång få bekräftelse på att vi gör bra grejer – för våra kunder.

Under året har vi intensifierat utvecklingen av våra plattformar. Vi har lanserat en helt ny app som fått ett fint mottagande hos er kunder. Vi har släppt mängder av funktioner på vår nya webb. Under nästa år kommer vi att presentera sajten i sin helhet. Något jag tror att både du och vi längtar efter.

Tjänstepension är en av våra viktigaste affärer. Den kan nämligen göra en enorm skillnad när det kommer till enskilda individers och familjers behov av ekonomisk trygghet – idag och imorgon. Som en av de första aktörerna på marknaden lanserade vi under året en helt digital teckningsprocess för företagare och deras anställda. Vem har sagt att pension ska vara krångligt?

Vi må ligga i framkant när det kommer till det digitala. Men det är inte samma sak som att vi inte träffar våra kunder. I år har vi mött tusentals av er. I olika städer, och olika sammanhang. Vi har arrangerat över 60 egna event samtidigt som vi gästat andras. Tack för fina möten.

Strax efter sommaren lanserade vi tre smarta portföljer. Genom automatisk anpassning till marknaden får du ett smartare sparande, byggt för att slå index över tid. Våra nya och smarta portföljer har fått särskilt fint mottagare hos våra pensions- och Private Banking-kunder. Kul!

I år har vi också sett kompententa medarbetare både komma och gå. Sist in är vår nya sparekonom Frida Bratt som jag ser fram emot att följa i rollen som talesperson och folkbildare när det kommer till sparande och investeringar. Frida börjar redan 1 februari. Varmt välkommen!

Vi har blivit fler i Nordnetfamiljen. Det är faktiskt hela 736 104 män och kvinnor som väljer att spara hos oss – nästan 100 000 fler än vid samma tidpunkt förra året. Och vårt sociala nätverk Shareville har över 200 000 engagerade medlemmar. Var och en lika viktig när det kommer till att sprida kunskap och inspiration.

För bara några veckor sedan lanserade vi ett helt nytt aktielåneprogram, som ger dig som sparar i kapitalförsäkring möjlighet att få extra avkastning på de aktier du valt att investera i. Något liknande finns inte på den svenska marknaden – och vi är överväldigade av det gensvar vi fått från våra kunder sedan nyheten släpptes i oktober.

Att aktielåneprogrammet dessutom prisas av magasinet Privata Affärer gör oss förstås väldigt stolta. Privata Affärers utmärkelser är de finaste man kan få i den svenska bankvärlden, och just Årets Sparinnovation är ett kvitto på det vi kämpar för varje dag – att genom nytänkande och en vilja att förändra traditionella strukturer förbättra de svenska spararnas möjlighet att få bra avkastning på sina investeringar.

För allt börjar ju med kundvärde och kundnöjdhet, det är sedan gammalt. Utan er kunder som väljer oss om och om igen är vi ingenting. Det om något tar jag med mig in i 2019.

God jul och gott nytt år!

/Martin Ringberg, Sverigechef på Nordnet

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet som du hittar i orderläggningsfönstret samt på fondens produktsida på nordnet.se

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer