Hoppa till huvudinnehållet

Hur vi arbetar med feedback på nya nordnet.se

En oerhört viktig del i vårt arbete med vår nya sajt är att involvera er i utvecklingen för att kunna bygga en sajt som motsvarar de högt ställda förväntningar som finns. En mycket kul och givande process som tar oss framåt snabbt och förbättrar slutresultatet.

En del av er har redan börjat använda den nya sajten och vi ser framemot att fler kommer igång och handlar på den nya sajten allteftersom vi utvecklar den vidare under vintern. Sajten är inte komplett än så du har möjlighet att fortsatt använda den gamla sajten tills att vi kommit längre fram i vårt arbete med den nya sajten.

Vi är tacksamma för all feedback vi får under projektet och allt engagemang ger oss än mer motivation att bygga en riktigt vass sajt. Om vi ska sammanfatta de områden som många haft mest synpunkter på så är layouten nog den främsta. Vi är lyhörda för att en del kunder tycker att det är stor skillnad mot den gamla sajten. Samtidigt vill vi bygga en sajt på ett modernt sätt och då kommer skillnaden bli markant. Det vi kommer förbättra i närtid är att ”krympa” sidan något och minska de vita ytorna, vilket gör att man behöver scrolla mindre. Vi kommer även förtydliga färger och typsnitt. Jämfört med gamla sajten har vi lagt till några förbättringar, exempelvis att man kan lägga stop-loss på samtliga marknader, man ser courtaget innan köp och sälj, samt att sajten är responsiv.

För att välja vilken sida du ska använda går du till Inställningar under Min depå. Under ”Handelsinställningar” klickar du på ”Ändra handelsinställningar”. Nu kan du välja om du vill handla från nya eller gamla sajten.

Det finns mycket arbete kvar att göra på sajten och vi har i den första fasen bara valt de viktigaste funktionerna som ni kunder använder mest. All funktionalitet är inte på plats och vi kommer i högt tempo de närmaste månaderna addera innehåll. Närmast i tid kommer vi exempelvis fokusera på att skapa en sektion där vi samlar inspiration kring sparande och fakta om Nordnets produkter. Vi kommer även göra det möjligt att markera favoriter och skapa egna listor samt addera bolagsinfo och viktig statistik om bolagen du handlar i och är intresserad av.

Fortsätt gärna att ge feedback till oss genom att klicka på ”Ge feedback” som du hittar längst ner på den nya sajten.

Tack för allt ert engagemang!

/ Team Next Nordnet

Vi vill bara påminna om att börsen ger och tar. Även om sparande i aktier och fonder gett historiskt god avkastning över tid finns inga garantier för framtida avkastning.

Det finns risk att du inte får tillbaka de pengar du investerat.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
3 Kommentarer
Äldst
Nyast Mest gillade
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer
Anonym
Anonym
2018-01-02 17:06

Hej Som private banking kund hos er har jag försöky göra mina syhpunkter hörda på den nya siten men för DÖVA öronen. Vedebörande som svarat har ej förstått frågan. I början när den lanserades kunde man se det totala depåvärdets utveckling avseende vecka månad i år 1år. Man kunde alltså se sammanslagna depåernas totala utveckling per vecka månad, i år samt 1 år både i % och kronor. Ex enl följande: 1 vecka 3% 6789 kr 1 mån 3 mån 6 mån 6% 27000kr i år 12 % 61000kr 1 år 10% 56000kr Detta försvann i början av decemberilket har… Läs mer »

Anonym
Anonym
2018-01-05 12:50

“krymp” mycket, annars kommer jag definitivt överväga byta till någon konkurrent.

Anonym
Anonym
2018-03-20 12:59

Hej, hur går det för er med projektet? Var längesedan det kom någon uppdatering!
Tycker det hela ser väldigt snyggt och “nu” ut. Så jag är mycket positiv.
Allt gott!