Hoppa till huvudinnehållet

#Sparpodden 165 – HM och överraskningar 2016

#Sparpodden ep. 165, 2016 bjöd på ett stort antal överraskningar och i veckans pod så pratar vi om vilka som vi tyckte var de största men också vilka som kan tänkas komma 2017!

HM har blivit nedpetade från tronen som börsen största bolag av Nordea och så pratar vi lite kanarieöisk sjukvård bland mycket annat.

Lyssnarfrågor

Podden bygger mycket på era frågor, det är bara att fråga på om allt som rör sparande och investeringar!        

Sparpodden kan du lyssna på via Podcaster, Soundcloud och massor av andra podcast-appar till din telefon!

Vad vill du att vi pratar om i nästa avsnitt?

Sparpodden baseras på lyssnarnas frågor och önskemål. Vad vill du att vi pratar om i nästa avsnitt? Lämna gärna kommenterar här eller ställ frågor till oss på Twitter under hashtagen #sparpodden.

Hälsningar,

Jocke Bornold, Sparekonom på Nordnet, som du kan följa på Twitter här.

Joakim Bornold
Fd. Sparekonom Nordnet

Vi vill bara påminna om att börsen ger och tar. Även om sparande i aktier och fonder gett historiskt god avkastning över tid finns inga garantier för framtida avkastning.

Det finns risk att du inte får tillbaka de pengar du investerat.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
1 Kommentar
Äldst
Nyast Mest gillade
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer
Anonym
Anonym
2017-01-05 15:11

Hej Jocke och co!

Skulle vilja tacka för en riktigt bra podd som alltid.

Jag har inför 2017 gått igenom min egna portfölj och inom segmentet investmentbolag har jag lite svårt att landa. Har idag Kinnevik då jag gillar deras digitala exponering dock är den kanske lite väl tung inom mode. Vilket är ett känsligt och rätt nyckfullt segment.

Jag tycker att det skulle vara intressant att ta del av era tankar om vilka som är era favoriter bland investmentbolagen, gärna med både pros och cons för dessa.