Hjälp oss skapa världens bästa digitala plattform

Välkommen till Nordnet Talks!

Nordnet Talks är vår nya digitala satsning där vi samlar alla våra videoinspelningar. Se spännande gäster, djupdyk i intressanta analyser och få användbara tips – allt för att göra dig till en bättre investerare!

Här är några av de inspirerande och utbildande klipp du hittar på Nordnet Talks:

Världens största kapitalförvaltare ger oss sin syn på börsen just nu och framöver

Investera hållbart för planeten och din plånbok – intervju med Swesifs ordförande

Möjligheter med hållbara investeringar – Intervju med SPP Fonders VD

Målsättningen är att fortsätta utveckla Nordnet Talks till världens bästa plattform för klipp inom sparande och investeringar. Vi har en hel del bra idéer som vi hoppas att du ska gilla, men för att bli allra bäst behöver vi din värdefulla hjälp!

Vi önskar nu DIN feedback på vad det är DU vill se framöver? Och hur vi kan inspirera DIG i ditt sparande?

Använd sommaren till att fundera och kommentera dina förslag nedan – bara fantasin sätter gränserna. Vi kommer sedan göra allt vi kan för att skapa det du vill se. I slutändan är det nämligen just det som betyder något – att vi levererar klipp som hjälper dig att nå dina ekonomiska drömmar!

Väl mött!

Sommarhälsningar,

Nordnet

 

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer.
Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer