Hoppa till huvudinnehållet

Värdeinvesteringar med Marcus Hernhag

Aktieskribenten Marcus Hernhag har släppt sin tredje bok, och kanske den bästa?, om just värdeinvesteringar och hur man hittar världens bästa aktier. Jag bjöd därför in Marcus till Nordnet Talks för att diskutera mer om hans synsätt på aktier.

Hernhag om värdeinvesteringar

Boken är ca 150 sidor och på ett enkelt språk vägleder dig till ett aktiesparande med sunda värderingar. Glöm gamla modeller som fungerade under 1900-talet, tiderna och omvärlden har förändrats sedan dess. Bolag som Apple och Amazon fanns inte på kartan när de klassiska värderingsmodellerna byggdes. Med det sagt så är inte Grahams visdom eller Gordons värderingsformel helt förlegade, men det finns en påtaglig risk att du missar dagens klart lysande stjärnor om du inte omprövar de gamla sätten att se på aktier.

Boken är främst till för dig som privatsparare som vill bredda din kunskap på området, och gör helt klart rätt i att plocka upp Hernhags tidigare böcker om utdelningsaktier och grundboken för att lyckas med aktier.

Har du själv läst boken? Vad tycker du om värdeinvesteringar idag?
Tyck gärna till i en kommentar nedan vad du tycker eller om det finns andra gäster du vill se! 

/Alexander

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet som du hittar i orderläggningsfönstret samt på fondens produktsida på nordnet.se

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer