Hoppa till huvudinnehållet

Möt finansprofilen Henrik Rhenman – Investeringar i hälsa

I detta klipp träffar vi finansprofilen Henrik Rhenman. Han har i över 25år investerat inom healthcare-sektorn och vi kollar närmare på hans strategi för detta. 

Henrik Rhenman

Idag är han verksam i den egna fondförvaltaren och har tidigare erfarenhet från Carnegie, SEB och HQ bland annat. Henrik är utbildad biokemist på KTH och inlede sin karriär på Alfa Laval på Pharmacia området. Här skaffade han sig kunskaper från insidan av denna typ av bolag som hjälpt honom på den investeringsresa han gjort sen dess.

Henrik delar sina tips och erfarenheter från att investera i healthcare-sektorn. Hur man undviker de aktier som kan bli kostsamma förluster och hur man försöker hitta de vinnande aktierna är frågor jag ställer till Henrik. Se klippet för att lära dig mer.

Vad är dina erfarenheter av att investera i healthcare-aktier? Dela gärna dina tankar i kommentarsfältet nedan. Har du denna typen av bolag i din aktieportfölj idag?

/Alexander Gustafsson

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet som du hittar i orderläggningsfönstret samt på fondens produktsida på nordnet.se

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer