Hoppa till huvudinnehållet

Träffa Filip Helmersson på Nordnet Private Banking.

Nordnet Private Banking har dagligen kontakt med mängder av våra mer förmögna kunder. Det kan handla om praktiska frågor eller olika investeringsmöjligheter. Bland annat.

Men vilka är det som sitter bakom luren? Eller datorn. Nu tar vi pulsen på teamet som utgör Nordnet Private Banking – och först ut är team leader Filip Helmessson.

Hej Filip, vem är egentligen du?

Jag är en 29-årig Skånepåg. Skulle beskriva mig själv som social och positiv, men mest korrekt bild får du nog om du frågar mina nära och kära. När jag inte jobbar förkovrar jag mig gärna i mina stora intressen mat och vin – samt foto.

Berätta om din bakgrund. Hur hamnade du här?

Jag har studerat International Business and Marketing på högskolan i Kristianstad. Efter studierna arbetade jag några år på Sparbanken Skåne och Swedbank, innan jag hamnade på Nordnet. Det är nu två år sedan ungefär.

Varför Nordnet?

Det var ett enkelt val! Jag drogs till det digitala. Till alla de möjligheten vårt breda utbud och valfriheten ger våra kunder.

Sedan gillar jag hur Nordnet alltid agerar med utgångspunkt i kunden. Vilka fighter vi tar, för sparare. Det låter kanske kaxigt, men jag tycker att vi är outstanding där.

Hur gör du skillnad för våra Private Banking-kunder, tror du?

Jag älskar service och brinner för att ge våra kunder en härlig upplevelse. Det är nog det som motiverar mig mest. Många av våra kunder är självständiga i sina investeringar och tar sig fram på egen hand. Men när de hör av sig är det viktigt och då gäller det att leverera. Jag hoppas och tror att jag lyckas med det.

Finns det något du vill tipsa kunderna om?

Jag missar inte en möjlighet att prata om vårt bolån, som faktiskt har marknadens lägsta listränta; från 0,65 procent.* Man behöver 15 miljoner på vår plattform för att få den räntan, men det är fler än man tror som har det. Vi räknar ju ihop allt sparande, båda låntagarnas tillgångar och så vidare. Självklart har vi också fler attraktiva räntenivåer.

Tack så mycket Filip, det var trevligt att få en pratstund med dig.

Tack själv Martin!

*Avser effektiv ränta efter högsta möjliga ränterabatt (21-11-09). För högsta rabatt krävs en belåningsgrad på max 60 % och minst 15 mkr i tillgångar hos Nordnet. Effektiv ränta utan rabatt för ett bolån på 1 mkr med en bindningstid på 3 mån och en löptid på 30 år är 2,04 %, vilket (förutsatt oförändrad ränta och utan hänsyn till ev. skatteavdrag) ger en månadskostnad om 1 700 kr och en total kreditkostnad om 1 612 000 kr. Bolånet kräver en kostnadsfri aktie- och fonddepå hos Nordnet.

Vi vill bara påminna om att börsen ger och tar. Även om sparande i aktier och fonder gett historiskt god avkastning över tid finns inga garantier för framtida avkastning.

Det finns risk att du inte får tillbaka de pengar du investerat.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

Subscribe
Notifiera mig om
guest
1 Kommentar
Äldst
Nyast Mest gillade
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer
Anonym
Anonym
2022-03-24 15:40

Kung Filip!