#Sparpodden 175 – Hållbarhetsredovisning och börsintroduktioner

#Sparpodden 175!   Idag är jag ute o flyger till våra kollegor som kör Nordnetlive i Oslo. Eva och Peter roddar podden i egen regi.

Kvinnliga börs VD:ar, börsnoteringar och hållbarhet    

Idag pratar vi hållbarhetsredovisning, vad är detta och läser vi det? Vi är även inne o grottar lite i bolån och den eviga frågan; binda eller inte binda sin ränta.
USA har fler kvinnliga börs VDar än svenska börsen, där får vi på näsan av amerikanarna.
Börsintroduktioner, nu drar racet igång och frågan är vad du ska hålla koll på. Vi koller lite mer vad som är på ingång och hur du tar dig fram bland erbjudandena.   

Sparpodden kan du lyssna på via Podcaster, Soundcloud och massor av andra podcast-appar till din telefon!

Vad vill du att vi pratar om i nästa avsnitt?

Sparpodden baseras på lyssnarnas frågor och önskemål. Vad vill du att vi pratar om i nästa avsnitt? Lämna gärna kommenterar här eller ställ frågor till oss på Twitter under hashtagen #sparpodden.

Oslo-hälsningar,

Jocke Bornold, Sparekonom på Nordnet, som du kan följa på Twitter här.

Joakim Bornold
Joakim Bornold
Fd. Sparekonom Nordnet

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer.
Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer