Hoppa till huvudinnehållet

Gottodix Grafer

Jacob Henriksson, alias Gottodix i sociala medier, besöker Nordnet Talks. Jacob har en av de mest populära profilerna på Shareville och har blivit känd för sitt kunnande kring investeringar och sparande. I det här avsnittet bjuds du på över 20 minuter med Gottodix Grafer. Jacob pratar bland annat sektorrotationer, varför den dystra börssommaren är långt ifrån starten på en börskrash och hur – med hjälp av historisk börsdata- verkligheten ofta är en annan. Är det läge att kliva av börsen nu, eller bör du ligga kvar? Gottodix Grafer ger dig svaren!

Om du vill lära dig mer från Jacob hittar du mer information på sparskolan.se där du bland annat hittar 39 Sharevilleprofiler du inte vill missa och en filmserie om investeringar. Det finns även en grupp på Shareville med Sparskolan – gå gärna med där!

Dessutom skriver Jacob en krönika till tidningen Värdepappret. Hans egna inlägg hittar du på sidan Molekylär Ekonomi, samt i hans serie “3 snabba” på YouTube. Vill du läsa om privatekonomi finns det på http://gottodixfamilj.blogspot.se/.

Gottodix grafer

Kom gärna med feedback och tips på vad du önskar se framöver, lägg en kommentar här nedan så plockar vi upp det!

Alexander Gustafsson
Investeringscoach på Nordnet

Vi vill bara påminna om att börsen ger och tar. Även om sparande i aktier och fonder gett historiskt god avkastning över tid finns inga garantier för framtida avkastning.

Det finns risk att du inte får tillbaka de pengar du investerat.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

Subscribe
Notifiera mig om
guest
2 Kommentarer
Äldst
Nyast Mest gillade
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer
Anonym
Anonym
2017-09-04 20:43

bra inslag! Man fick en mer nyanserad syn på “krascher” när man man såg topparna och dalarna i det historiska perspektivet. Sektorrotationsresonemanget var också intressant.

Anonym
Anonym
Svara till  Anonym
2017-09-05 09:36

Kul att du gillar det! 😀
Säg till om det är något specifikt område du skulle vilja att vi tar upp eller kollar närmare på framöver.

Ha det bäst.