Hoppa till huvudinnehållet

#Sparpodden – Fyndiga rapportrubriker

#sparpodden 286 – Vi bjuder på några fyndiga (och uttjatade) rapportrubriker när vi delger våra reflektioner från Q1 rapporterna på Stockholmsbörsen. Vi sammanställer sektorerna som är starka och svaga på börsen just nu!

Fyndiga rapportrubriker

“Bra sting i Getinge” eller “Det rullar på för SKF” och “Investerarna ratar Ratos” är några exempel på fyndiga rubriker man kan läsa i rapportperioden.

Vi fyller på med fler rubriker i dagens avsnitt. Sen får jag ärligt säga att en del är något uttjatade, de tycks ju återkomma varje kvartal. Har du någon ny och pigg så dela gärna i kommentarsfältet eller under #sparpodden.

Rapporter och Riksbank

Vi delar reflektioner från rapporterna som inkommit, vilka sektorer som visar styrka och vart det mattas av. Sen diskuterar vi Riksbankens duvaktiga besked och spekulerar om kronan ska försvagas ytterligare. Lyssna in!

Vad vill DU veta mer om? Ställ fråga på Twitter under hashtagen #sparpodden, eller i sharevillegruppen #sparpodden

Hjälp oss växa podden genom att sprida i sociala medier!

/Alexander Gustafsson

Alexander Gustafsson
Investeringscoach på Nordnet

Vi vill bara påminna om att börsen ger och tar. Även om sparande i aktier och fonder gett historiskt god avkastning över tid finns inga garantier för framtida avkastning.

Det finns risk att du inte får tillbaka de pengar du investerat.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer