Hoppa till huvudinnehållet

Frida Bratt är Nordnets nya sparekonom

Idag är jag mycket glad att meddela att vi har rekryterat Frida Bratt till ny sparekonom på Nordnet. Frida efterträder Joakim Bornold, och börjar hos oss på Nordnet den 1 februari nästa år.

Frida är idag reporter och privatekonomiexpert på Expressen. Tidigare har hon bland annat arbetat som redaktör inom privatekonomi och nyhetschef på Svenska Dagbladet Näringsliv, reporter på Dagens Nyheter samt privatekonomireporter på Placera.se

De senaste månaderna har vi varit igenom en gedigen rekryteringsprocess och träffat många spännande kandidater, där Frida stack ut som den klarast lysande stjärnan. Hon har alla de egenskaper vi letar efter hos en sparekonom – kunnig, inspirerande, har en otrolig energi och står på spararnas sida i alla lägen.

I rollen som sparekonom kommer Frida att upplysa, engagera och coacha till bättre investeringar och en sundare privatekonomi, och delta i den publika debatten kring sparande. Hon kommer att möta er sparare såväl digitalt som fysiskt och blir förstås en viktig person för nästa generation av Sparpodden.

Så här säger Frida själv om sitt kommande jobb som sparekonom:

– Det känns fantastiskt att nu som Nordnets sparekonom få fortsätta guida till smartare beslut inom framför allt sparande, men också inom exempelvis pension och bolån. Jag kommer försöka inspirera och uppmuntra svenskarna att bli rebeller, så att de vågar ifrågasätta gamla ofördelaktiga “sanningar” och strukturer som stora delar av finansbranschen tjänar på att upprätthålla.

Välkommen till Nordnet, Frida!

Sparhälsningar / Martin

Vi vill bara påminna om att börsen ger och tar. Även om sparande i aktier och fonder gett historiskt god avkastning över tid finns inga garantier för framtida avkastning.

Det finns risk att du inte får tillbaka de pengar du investerat.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer