Hoppa till huvudinnehållet

Så här hittar du de bästa fonderna

Nu är det rätt tillfälle att börja fondspara, för det är alltid rätt tillfälle. Men det vill till att inte snubbla över de vanligaste misstagen. Så för både dig som vill kickstarta ett fondsparande i världsklass eller om du behöver repetera tidlös fondkunskap så har du kommit rätt.

Kolla in klippet ovan där jag går igenom några av de bästa tipsen för att lyckas med fondsparandet.

Live-sändning med fondförvaltare

Vill du höra mer om hur olika fondförvaltare resonerar kring framtiden och förutsättningarna för såväl aktiefonder, räntefonder och andra tillgångar så kan du anmäla dig till vår kostnadsfria livesändning den 30/9 kl 11:45.

Jag träffar 5 förvaltare under en lunch där vi hoppar ner i ädelmetaller, investmentbolag, räntemarknaden och småbolag.

Alexander Gustafsson
Investeringscoach på Nordnet

Vi vill bara påminna om att börsen ger och tar. Även om sparande i aktier och fonder gett historiskt god avkastning över tid finns inga garantier för framtida avkastning.

Det finns risk att du inte får tillbaka de pengar du investerat.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

Subscribe
Notifiera mig om
guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer