Hoppa till huvudinnehållet

Följ årets #finansschack online

På lördag bjuder vi in till finans-SM (ja, jag väljer att kalla det så) i schack. Ett arrangemang vi genomför tillsammans med partners som Didner & Gerge och nyhetsbyrån Finwire. Vi hostar eventet i våra lokaler på Kungsholmen och skickar naturligtvis upp några egna medarbetare till startfältet också (dock inte mig själv).

Vad har schack och finans för beröringspunkter? Många, om du frågar mig. Man behöver ha en god analytisk förmåga och vara snabb i tanken. Särskilt nu när vi tävlar i formen blixt-schack.

I tävlingen deltar allt från schackexperter och landslagsspelare till internetspelande traders och fondförvaltare från hela landet. Som alltid när vi bjuder in till event i våra lokaler är det också det bästa – att få träffa nya människor. Individer som brinner för samma saker, eller som kan bidra med något nytt.

Eventet blev fullbokat innan jag hann säga schackmatt, men du kan självklart signa upp dig på reservlistan här. Vi bjuder på mat, dryck och härligt häng.

Självklart kan du följa eventet i sociala kanaler, under hashtagen #finansschack. Och hela eventet kommer att livesändas här.

Vi ses!

/Martin Ringberg, Sverigechef på Nordnet

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet som du hittar i orderläggningsfönstret samt på fondens produktsida på nordnet.se

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer