Hoppa till huvudinnehållet

Flera stororder och köpvärda aktier

Läs vad Börsplus tycker om Pricer, C-Rad, Lipidor, Dustin, Hanza Holding, Veoneer, Mentice, Bergs Timber och Sleepo. För att kunna läsa alla analyser krävs en prenumeration på Börsplus. Signa upp dig här och få från 15 % rabatt på tjänsten.

Pricer

Prismärkningsföretaget Pricer har fått en stor uppföljningsorder från amerikanska elektronikkedjan Best Buy. Är aktien fortsatt prisvärd?

C-Rad

På självaste nyårsafton fick C-Rad ett strålande besked i form av en rekordorder på 26 Mkr från bolagets distributör i Belgien.

Rådändring: Lipidor

Analyser är delvis färskvara. När det hänt mycket med börskursen och/eller i verksamheten så kan det ofta vara läge att se över ursprungsrådet. Här är ett bolag där vi byter fot.

Dustin

Rapporten för det första kvartalet i det nya räkenskapsåret 2019/2020 imponerar inte alls. Rörelsevinsten går nu ned. Vi vidhåller att detta ändå är en 100 kronor-aktie på lite sikt.

Hanza

Kontraktstillverkaren Hanza har ett händelserikt år bakom sig med förvärv, listbyte och effektiviseringar. Får de genomslag 2020 så kan aktien bli en bra placering.

Veoneer

Hajpen är borta kring tillverkaren av aktiv säkerhetsutrustning men mycket av potentialen finns nog kvar om man lyfter blicken.

Rådändring: Mentice

Analyser är delvis färskvara. När det hänt mycket med börskursen och/eller i verksamheten så kan det ofta vara läge att se över ursprungsrådet. Här är ett bolag där vi byter fot.

Bergs Timber

Aktien handlas till en rabatt gentemot andra träindustriföretag men exponeringen mot sågverk gör att detta är helt i sin ordning.

Sleepo

E-handelsbolaget Sleepo växer bra och har även uppvisat positivt rörelseresultat två kvartal i rad. Kan trenden fortsätta finns bra uppsida i aktien. Men det saknas inte risker.

Vill du läsa analyserna och mycket mer? Läs mer om Börsplus och rabatten du får med Nordnets erbjudande

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer.
Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer