Hoppa till huvudinnehållet

#Sparpodden 176 – Fingerprint, SAS och SAAB

#Sparpodden 176, i veckans podd så får vi besök av försvars och flygexperten Tomas Augustsson som jobbar som journalist på SvD Näringsliv. Det blir prat om Saab och SAS och de marknader de verkar på.
Fingerprint kom med ännu en vinstvarning i tisdags och Peter och jag försöker oss på att reda ut läget samt förutsättningarna framåt.

Lyssna på avsnittet           

Sparpodden kan du lyssna på via Podcaster, Soundcloud och massor av andra podcast-appar till din telefon!

Vad vill du att vi pratar om i nästa avsnitt?

Sparpodden baseras på lyssnarnas frågor och önskemål. Vad vill du att vi pratar om i nästa avsnitt? Lämna gärna kommenterar här eller ställ frågor till oss på Twitter under hashtagen #sparpodden.

 

Jocke Bornold, Sparekonom på Nordnet, som du kan följa på Twitter här.

Joakim Bornold
Fd. Sparekonom Nordnet

Vi vill bara påminna om att börsen ger och tar. Även om sparande i aktier och fonder gett historiskt god avkastning över tid finns inga garantier för framtida avkastning.

Det finns risk att du inte får tillbaka de pengar du investerat.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
1 Kommentar
Äldst
Nyast Mest gillade
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer
Anonym
Anonym
2017-03-29 13:44

Kul med lite flygindustri, bra avsnitt! 🙂
Tycker det var bra koncept med att ta ett område och blanda allmän kunskap/information med aktiesynen på det, kan med framgång göras fler gånger.