Hoppa till huvudinnehållet

#Sparpodden 130 – Fingerprint, Polen och gode män

 

#Sparpodden ep 130.

Halvdag på börsen och lite fredagslugn i veckans pod när Peter och jag kör. Peter säger sälj och jag köper fingerprint, men tycker vi så olika egentligen? Skulle du kunna göra en insats som god man? Och är Danmarks världens finaste börs? Detta och mycket annat i veckans #sparpodden!

Lyssnarfrågor                        

Lyssnarfrågorna idag handlar om hur man flyttar PPM pengar till respektive? Hur fungerar CFDer? Och hur handlar daytraders mm

Sparpodden kan du lyssna på via Podcaster, Soundcloud och massor av andra podcast-appar till din telefon!

Vad vill du att vi pratar om i nästa avsnitt?

Sparpodden baseras på lyssnarnas frågor och önskemål. Vad vill du att vi pratar om i nästa avsnitt? Lämna gärna kommenterar här eller ställ frågor till oss på Twitter under hashtagen #sparpodden.

Hälsningar,

Jocke Bornold, Sparekonom på Nordnet, som du kan följa på Twitter här.

Joakim Bornold
Fd. Sparekonom Nordnet

Vi vill bara påminna om att börsen ger och tar. Även om sparande i aktier och fonder gett historiskt god avkastning över tid finns inga garantier för framtida avkastning.

Det finns risk att du inte får tillbaka de pengar du investerat.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

Subscribe
Notifiera mig om
guest
4 Kommentarer
Äldst
Nyast Mest gillade
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer
Anonym
Anonym
2016-05-04 19:00

Väck med Benson som har nåt personligt att mot JC i FPC.

Anonym
Anonym
2016-05-05 15:03

Benson har väl varit biased negativ i flera år? Han har alltid haft fel. Varför skämmer nordnet ut sig genom att ge en sådan beviserligen usel analytiker utrymme?

Anonym
Anonym
2016-05-09 15:46

Jag skulle vilja veta mer om investmentbolag. Varför ska man investera i dessa och vad är skillnaden jämfört mot att spara i en Sverigefond alternativt att köpa bolagen i en egen portfölj.

Anonym
Anonym
2016-05-11 17:16

Hej Sparpodden!

1.Det går lite grus i portföljen och Nordnet-aktien har tagit mkt stryk. När vänder det?

2.Funderar på hur en utlandsfond påverkas av rörelse i utlandets valuta. Jag har t.ex innehav i China Fidelity Consumer ?

3. Hur går det med uppdatering av hemsidan? När kommer Shareville till Android?