Hoppa till huvudinnehållet

Fem fördelar med att samla din pension

Pensionsbolagen på marknadens slåss om dina surt förvärvade slantar. Vi är många som säger oss kunna göra under för din pension.

Samtidigt är det bara du som kan bestämma vad som är viktigt för dig och din ekonomi. Så ta dig tiden att jämföra avgifter, utbud och service. Din pension förtjänar det.

Här har jag listat fem fördelar som är avgörande för många av de kunder som väljer att pensionsspara hos oss.

  1. Avgifterna

Vi pratar ofta om att du slipper betala onödiga avgifter om du flyttar din pension till oss. Och det stämmer faktiskt att du kan få hundratusentals kronor extra bara genom att välja en billig aktör framför en dyrare. För bra för att vara sant? Här kan du läsa mer om hur vi tjänar pengar, utan onödiga avgifter.

  1. Marknadens bredaste placeringserbjudande

Föredrar du en aktivt förvaltad fond där banken gör jobbet? Eller trivs du med att sätta ihop din egen pensionsportfölj. Jag vågar faktiskt påstå att vi har något för alla. Och vi är faktiskt en av få aktörer på marknaden som ger dig möjlighet att pensionsspara i aktier.

  1. Helhet och överblick

Med allt sparande på samma ställe ökar dina förutsättningar att fatta långsiktigt kloka beslut. Många har idag sitt och familjens sparande hos oss – flytta hit pensionen också, för bättre överblick och kontroll.

  1. Smarta digitala verktyg

Trött på bankrådgivare som lovar guld och gröna skogar, men aldrig levererar på sista raden? Vi har tagit bort den mänskliga faktorn och lämnar digitala råd på löpande band. Just för att vi tror att det är bättre för dig och dina pengar.

  1. Inspiration från andra

Idag har fler än 200 000 sparare valt att öppna sina portföljer för andra. Kolla in vad toppmedlemmarna i vårt sociala nätverk, Shareville, köper och säljer just nu – och dela med dig av dina egna strategier. Inspireras av andra, eller bli bäst själv.

Vad är viktigt för dig och ditt pensionssparande? Dela gärna dina tankar med mig.

/Martin Ringberg, Sverigechef på Nordnet

Kolla vad du kan flytta – beställ en gratis pensionssammanställning

Vi vill bara påminna om att börsen ger och tar. Även om sparande i aktier och fonder gett historiskt god avkastning över tid finns inga garantier för framtida avkastning.

Det finns risk att du inte får tillbaka de pengar du investerat.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer