Hoppa till huvudinnehållet

En miljon sparare har nu valt Nordnet

Jag är mycket stolt att meddela att en miljon sparare nu har valt Nordnet som sin partner för sparande och investeringar. Det här är en stor milstolpe för oss, och för mig ett bevis på att vår mission att demokratisera sparande och investeringar är något som engagerar många människor.

Nordnet startade 1996 i en vindsvåning vid Hötorget i Stockholm. Vi ville omvandla en icke kundvänlig finansbransch till något som var mycket mer tillgängligt och relevant för vanliga människor. I början av vår historia bestod utbudet av elektronisk aktiehandel till ett lågt pris, men under resans gång har vi bland annat lanserat fondtorg, kostnadsfria indexfonder, moderna private banking-tjänster, en flexibel tjänstepension utan fasta avgifter och Sveriges billigaste bolån. Sparandemarknaden har under den här perioden i allmänhet blivit mer transparent, prisvärd och på konsumenternas villkor. Jag vill tro att vi har varit med och bidragit en del till den utvecklingen.

Det är just nu utmanande tider för alla oss som sparar i aktier och fonder. På Nordnet vill vi dela med oss av så mycket innehåll och information som möjligt, med syftet att hjälpa er kring hur ni ska tänka kring era investeringar i en period när aktiemarknaden är osäker och volatil. Vi gör också vårt yttersta för att vår plattform ska vara stabil och tillgänglig så att ni hela tiden har tillgång till ert sparande.

Ett stort tack till alla medarbetare som utvecklat Nordnet från en liten svensk nätmäklare till en nordisk digital bank. Ett minst lika stort tack till alla våra en miljon kunder för att ni anförtror oss med ert sparande och utmanar oss varje dag med frågor, funderingar och feedback. Tillsammans med er bygger vi nästa generations Nordnet.

Bästa hälsningar / Martin Ringberg, Sverigechef

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet som du hittar i orderläggningsfönstret samt på fondens produktsida på nordnet.se

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer