Hoppa till huvudinnehållet

En arbetsyta i Infront

Jag får mycket frågor om vad jag tycker är viktigt när man börjar handla aktivt på börsen. Ett av de absolut viktigaste verktygen är en handelsterminal. Vill man agera snabbt med allt ifrån ordrar, nyheter och andra händelser skulle jag säga att en terminal är ett måste för att inte ligga ett steg efter oss som använder en terminal.

I inlägget går jag och Alex igenom en arbetsyta i Infront terminalen som är den vanligaste terminalen som de flesta nätmäklare erbjuder till sina privata kunder om man vill handla aktier eller terminer. När man startar upp terminalen första gången kan man känna sig lite vilse och här kan ni få lite inspiration till hur jag lagt upp en yta. Ytan baserar sig främst utifrån hur jag handlar aktier och vad jag vill analysera i min handel och det bör ni också göra. Som Alex säger i klippet är terminalen flexibel vilket gör att ni egentligen kan bygga hur ni vill ha det och utifrån hur mycket skärmyta ni har tillgänglig!

Ett tips är att länka fönster så varje gång ni byter aktier så ändras avsluten, historiken, mäklarstatistiken, orderboken och annan information till just den aktien. På Infronts hemsida finns också många bra guider och webinaries där de går igenom tips och tricks i terminalen.

Vi hörs!

/Ekka

Vi vill bara påminna om att börsen ger och tar. Även om sparande i aktier och fonder gett historiskt god avkastning över tid finns inga garantier för framtida avkastning.

Det finns risk att du inte får tillbaka de pengar du investerat.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer