#Sparpodden – Embrace The Risk

#sparpodden 283 – Penningtvätt och flytträtt är huvudtemat för veckas podd. Vi vägleder kring pensionsflyttar och reder ut hela händelseförloppet kring penningtvätt och konsekvenserna. Lyssna in!

Flytträtt

Regeringen kom med lite mer förslag kring pensionsflyttar under förra veckan. Haken är bara att de är både otydliga vilka det gäller och fortfarande lyser det med frånvaro hur mycket får kosta att flytta pensioner. Här kan du läsa förslaget.

Frida skrev lite mer om detta i ett eget blogginlägg. Kolla gärna in det här och lyssna in på avsnittet.

Penningtvätt

Swedbanks ordförande fick avgå under föregående vecka. Det har varit mycket Swedbank i nyhetsflödet under hela första kvartalet. Vi tar och reder ut händelseförloppet en aning och ger lite kommentarer kring de lärdomar man kan ta med sig från allt som har hänt.

Påverka #sparpodden!

Vad vill DU veta mer om? Ställ fråga på Twitter under hashtagen #sparpodden, eller i sharevillegruppen #sparpodden

Hjälp oss växa podden genom att sprida i sociala medier!

/Alexander Gustafsson

Alexander Gustafsson
Alexander Gustafsson
Investeringscoach på Nordnet

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer.
Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer