Hoppa till huvudinnehållet

Efterlysning: Hem- och konsumentkunskapslärare!

Nordnet driver ett arbete för att stärka privatekonomiämnet ställning i skolans undervisning. Nu efterlyser jag åsikter och insikter från hem- och konsumentkunskapslärare som vill ge sin syn på saken.

Är du själv hem- och konsumentkunskapslärare för högstadiet och har erfarenhet av att lära ut privatekonomi? Eller känner du någon?

I arbetet med att stärka privatekonomiämnets ställning är jag mycket intresserad av att få insikter från de personer som detta i allra högsta grad berör; lärarna själva. Vad tycker du, ska vi ha mer privatekonomi? Eller tycker du rentav det bör vara mindre? Varför i så fall? Kanske har du exempel på hur du själv har arbetat pedagosgiskt med privatekonomi och hur det har tagits emot av eleverna?

Kontakta mig via mejl: frida.bratt@nordnet.se – så blir jag jätteglad!

Fortsätt tycka till i frågan kring privatekonomi i skolan nedan eller under hashtaggen #privatekonomipåschemat i sociala medier.

/Frida

Vi vill bara påminna om att börsen ger och tar. Även om sparande i aktier och fonder gett historiskt god avkastning över tid finns inga garantier för framtida avkastning.

Det finns risk att du inte får tillbaka de pengar du investerat.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

Subscribe
Notifiera mig om
guest
1 Kommentar
Äldst
Nyast Mest gillade
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer
Anonym
Anonym
2020-11-30 19:31

ränta på ränta! ska lärarna lära ut att ekonomi är ett vetenskapligt ämne? Det är ett politiskt ämne – allt sedan finanskrisen.