Hoppa till huvudinnehållet

Efterlysning: Finansmarknadsministern

Spararna väntar på viktiga besked om amorteringskravet, om när villkoren på ISK förbättras och om skattesänkningen också kommer att omfatta kapitalförsäkringar. Hittills har det varit helt tyst från Finansdepartementet om detta, och finansmarknadsminister Niklas Wykman har varit osynlig hittills i dessa frågor. Därför efterlyser jag nu honom, men framför allt besked i frågor som är viktiga för mångas privatekonomi.

Den nya regeringen är just ny, och självklart får man vara ödmjuk inför att de behöver komma på plats. Men nu har det gått flera veckor, och finansmarknadsministern har frågor på sitt bord som är oerhört viktiga för många hushåll. De behöver kunna planera sin ekonomi, och därför behövs besked.

/Frida

Vi vill bara påminna om att börsen ger och tar. Även om sparande i aktier och fonder gett historiskt god avkastning över tid finns inga garantier för framtida avkastning.

Det finns risk att du inte får tillbaka de pengar du investerat.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

Subscribe
Notifiera mig om
guest
1 Kommentar
Äldst
Nyast Mest gillade
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer
Anonym
Anonym
2022-11-14 11:43

Har någon sett Tidöavtalet 🙂 Vart tog det vägen?