Hoppa till huvudinnehållet

E-handel, spel och återkommande intäkter bland veckans köpvärda aktier

Läs vad Affärsvärlden tycker om Tobii, Qliro, Implantica, Doro, Hoist, Novus Group, Bredband2, Nent och Electrolux. Vi bjuder också på nyheter kring Affärsvärldens portfölj. För att kunna läsa alla analyser krävs en prenumeration på Affärsvärlden. Signa upp dig här och få från 15 % rabatt på tjänsten.

Tobii

En tänkbar position som framtida hovleverantör av eye tracking till en betydande del av hårdvarutillverkarna för VR. Där finns uppsidan i aktien framöver. Men det lär dröja ytterligare två eller tre år innan tekniken är mogen för massmarknaden.

Qliro

Nya storägare och stundande uppdelning. Är det köpläge i Qliro?

Doro

Telefonförsäljningen har minskat rejält under viruskrisen för Doro. Förhoppningsvis flyttas nu alltmer fokus mot bolagets andra affärsområde Care. Det bäddar för att aktien kan få en högre värdering.

Hoist

Aktien kan ruva på en stor portion dolt värde. Frågan är om man vågar köpa när både aktie- och obligationsmarknad är unisont skeptiska både till bolaget och branschen.

Novus Group

2019/2020 blev ett mellanår för analys och undersökningsföretaget Novus Group. Avslutningen blev desto bättre och den långsiktige ser möjligen ett köpläge inför riksdagsvalet 2022.

Bredband2

Bredband2 aviserade häromveckan att de förvärvar konkurrenten A3. Bolaget tar nu upp kampen med Bahnhof och de större operatörerna på allvar.

Nent

Nent tar streamingaffären ut i Europa. Är det läge att hoppa på expansionståget?

Electrolux

Electrolux-aktien når 200 kr igen efter att styrelsen meddelat att tredje kvartalet varit så pass bra att en något nedbantad utdelning kan betalas. Kurslyftet kan vara befogat men inspirerar inte till köp.

Afv-portföljen

Det är högt insiderägande i bolagen som finns med i Afv-portföljen. Den är en bra sak, anser vi. Men när det gäller den senaste tidens handel finns både plus och minus på insiderfronten.

Vill du läsa analyserna och mycket mer? Läs mer om Affärsvärlden och rabatten du får med Nordnets erbjudande.

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet som du hittar i orderläggningsfönstret samt på fondens produktsida på nordnet.se

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer