Hoppa till huvudinnehållet

#Sparpodden 184 – Din framtida lön

#Sparpodden 184. Vi plockar upp och vänder på alla delar i din framtida lön. Vi kommer slå hål på vanliga myter kring pension. Du kommer få med dig praktiska knep hur du kan öka denna. Vi besvarar lyssnarfrågorna vi har fått in kring löneväxling, kollektivavtal samt hur man maxar pension.
Viktigast av allt – vi gör pension till något roligt!

Bra verktyg:

Läs Eva’s bloginlägg om KF vs. ISK.

Min pension

Flytta pension

Du gör #sparpodden!

Vad vill DU veta mer om? Ställ fråga på Twitter under hashtagen #sparpodden, eller i sharevillegruppen #sparpodden

Hjälp oss växa podden genom att sprida i sociala medier!       

Tidigare avsnitt

Avsnitt 180 – Nytändning i podden
Avsnitt 181 – Vi ses på stämman!
Avsnitt 182 – Blankarna ute på hal is?
Avsnitt 183 – Aktieanalyser & Lynch-spaning

Alexander Gustafsson
Investeringscoach på Nordnet

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet som du hittar i orderläggningsfönstret samt på fondens produktsida på nordnet.se

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
1 Kommentar
Äldst
Nyast Mest gillade
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer
Anonym
Anonym
2017-05-18 05:37

Hej jag skulle vilja se ett räkneexempel som jämfört löneväxling med löneökning. Tänker främst på att man vid löneväxling missar den 25-35% extra tjänstepensionsinbetalning. Eller är det något man generellt förhandlar med i löneväxlings beloppet?