Digital rådgivning på dina villkor

Nordnet lanserade tre smarta portföljer under hösten för att möta behovet av rådgivning. Vi tror på friheten att själv välja om man fritt vill placera sina pengar eller om man behöver rådgivning. Behöver man rådgivning ska det dessutom inte kosta skjortan.

Nordnet Smarta Portföljer

Nordnet Smarta Portföljer kommer i tre olika kulörer beroende på vilken riskprofil du har. Processen för rådgivning är snabb och tydlig men likväl ger det resultat som behövs för att allokera dina pengar på ett smart sätt. Det kommer vara frågor gällande tidshorisont, sparandefrekvens, riskbenägenhet och några fler områden.

Om du vill kan du idag genomföra rådgivningsprocessen och få ut ditt svar helt kostnadsfritt. Du kommer inte binda upp dig på något sparande utan i värsta fall har du blivit lite mer informerad om din risk- och sparprofil.
Vill man sedan placera pengarna i Nordnet Smart fonderna så kostar det under 1 procent i förvaltningsavgift.

Läs mer om Nordnet Smarta Portföljer här.

Private Banking

Private Banking-kunder har specifikt efterfrågat rådgivning från Nordnet. Vårt fokus har varit digitalisering och kostnadseffektivisering av aktie- och fondsparande. Nu gör vi samma resa för rådgivning där vi kapar fler mellanhänder och erbjuder en billigare rådgivning. Dessutom är det enkelt, intuitivt och digitalt – kort och gott mer nytänkande.

Lyssna in när Sara Silver Örman, chef för Private Banking, berättar mer.

Jag pratade med David som varit med och utvecklat Nordnet Smarta Portföljer. Är du nyfiken på hur fonderna är uppbyggda mer i detalj,kolla in detta.

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer.
Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer