Hoppa till huvudinnehållet

“Depån är inte pengar, det är poäng”

Möt entreprenören och investeraren Petter Hedborg. Peter driver idag fintechbolaget Modular Finance och har tidigare startat och sålt Introduce. Han är även styrelseledamot i börsaktuella Söder Sportfiske och delägare i Börsdata.se.

Podden bjuder på ett djupgående samtal om investeringsfilosofi. Peter delar med sig av sina tankar kring portföljkoncentration, hur man analyserar småbolag och letar efter aktier med 3-stegs-raket-möjligheter; top-line-tillväxt, operativ hävstång och möjlighet till multipelexpansion. Samt, inte minst, hur man ser till att investeringar blir så roligt att man vill fortsätta.

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet som du hittar i orderläggningsfönstret samt på fondens produktsida på nordnet.se

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
2 Kommentarer
Äldst
Nyast Mest gillade
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer
Sebastian
Sebastian
2021-08-26 21:20

Varför är Alexander så emot att ha cash och vara full investerad ? Petter gör bra att ha 10-20% i kassa, man vet aldrig ! Full investerad är ju längre ok men också vad har du för likvider om dina favoriter eller du ser en sjuk deal ? Håller med Petter här ! Min 54-55