Hoppa till huvudinnehållet

Dags att oroa sig igen – Med Gottodix

Det har hant en hel del sedan jag hade med Gottodix senast i studion. Börsen har börjat svaja och det finns alltid orosmoln – i detta inlägg kollar vi närmare på några troliga scenarion framåt.

Gottodixs Grafer

Jacob “Gottodix” Henriksson är lite av en aktiefilosof – han gillar högt svävande resonemang och försöker koppla samman med framtida praktiska utfall. I detta klipp så kollar vi på några av de orosmoln som ligger på börshimlen just nu. Ingen av oss vet vad som ska hända imorgon, men vi gör ofta bäst i att förbereda oss för olika tänkbara utfall.

Vi går igenom varför guldet kan vara på väg upp, lika så oljan. Vad tror Gottodix om europeiska konjunkturen och vilken påverkan den kan få på börsen. Vad händer med riskviljan i småbolagen framöver. Vi har mycket att gå igenom och svaren hittar du i klippet ovan.

Vad tror du om Gottodix framtidstro? Delar du hans resonemang eller sitter du på motargumenten? Dela gärna dina tankar i kommentarsfältet nedan. 

/Alexander Gustafsson 

Alexander Gustafsson
Investeringscoach på Nordnet

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet som du hittar i orderläggningsfönstret samt på fondens produktsida på nordnet.se

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer